January 31, 2024

Stripperen svinger på sangene sine for en inntekt. På grunn av dette får strippere mye penger. Derfor er suksessen til en stripper ikke uventet. Husk at en stripper er veldig forskjellig fra en prostituert eller eskorte. Hun har ikke seksuelle forhold til klienter, selv om det selvfølgelig er lov.

Finn stripperjobber og stripperjobbtilbud

Bare ideen Først bør du vurdere om du vil danse naken i en støyende folkemengde, som vanligvis inkluderer en rekke fulle menn og kvinner. Hvis den tanken gir deg gåsehud, bør du ikke begynne.

Få et servicemedlemskap på treningssenteret

Spesielt ekstremt hotte strippere tjener mye penger på strippeshowene sine. Hvis du er naturlig slank og sterk bygget, trenger du ikke engang å trene, bare trene uten å få store muskler. Store menn fokuserer bedre på å bygge gode muskler. En godt bygget kropp er veldig attraktiv for en stripper. Du må imidlertid spise sunt og innta nok kalorier, f.eks. B. i form av vegetabilsk protein, for å opprettholde eller øke muskelmassen når magen blir tynnere. Med en muskuløs kropp kan du utføre en perfekt striptease og tjene mer.
Passende klær

Som stripper går du selvfølgelig aldri direkte naken, men du bør absolutt ha på deg et anstendig stripperkostyme. Sørg også for at du har attributter som lar deg tilby noe spesielt.

Søk etter passende sanger

Pass på at du velger sanger som mange vil like. Tenk på forskjellige bevegelser som endrer tempo, fra raskt til varmt til sakte. Velg en rekke musikk.

Å trene hver morgen virker som et must for å bli en populær mannlig stripper. Konsentrer deg om å forme bevegelsen din og tilpasse ansiktsuttrykket ditt til publikum som er tilstede. Noen ganger kan du også tilby en poledance-forestilling som stripper.
Få tatt bilde og registrer deg hos et bookingbyrå.

Ta noen fine bilder, gjerne i svart-hvitt, og send dem til byråene på post eller e-post. En anerkjent mannlig stripper tjener vanligvis $100 etter å ha trukket fra bookingbyråets provisjon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

c30eff1c327af40d9cada98bee4cac76