Assertive News

News, That People Wants

De bästa svenska spelen genom tiderna

De svenska spelens mirakel pratas det ofta om. Men vilka svenska spel har röstats fram som bäst? Caféet har svaret.

Det nya gemensamma spelet från Josef Fare visade sig vara ljust och spännande. Hon vill ha två. Sedan lanseringen i slutet av mars har den fått legitima utmärkelser från både spelare och recensenter. Förutom Faris, som har fått mycket mediebevakning på grund av sin imponerande personlighet och erfarenhet som regissör, ​​är svenska spelutvecklare lysande stjärnor på det internationella spelhimlen.

Tack vare spelstudior som King, Mojang, DICE, Starbreeze, Paradox och Josef Fares Hazelight som nämnts ovan driver svenska företag spelutvecklingen framåt och tjänar samtidigt mycket pengar. Dagens spelindustri är en mångmiljardindustri, större än hela musik- och filmindustrin tillsammans.

Spelskaparen Joseph Fares prydde omslaget till det nya numret av Café Kings systertidning.
Spela som Battlefield & Maine Craft & Star Wars: Battlefront & Candy Crush Made in Sweden Du vet exakt, men hur många andra populära svenska spel har du spelat? Caféet valde de bästa svenska spelen efter medelbetyg från recensioner av spelmediet på Metacritic – motsvarigheten till Imdb i spelvärlden.

av Maine Craft Tills den sista gemensamma framgången med Josef Fare Det tar två Här är de 12 bästa spelen som någonsin utvecklats i Sverige.

Herrhantverk (2011) | En dator

Maine Craft Detta är ett av få spel som nästan alla är bekanta med, även icke-spelare. Både GTA och Skyrim, med enkel spelmekanik och legografik, ger spelarna friheten att vara kreativa. Maine Craft Det här spelet är ungefär lika roligt och underhållande för alla åldrar som dess skapare Marcus "Notch" Pearson blev rik som en idiot.

The Disgusting Robbers vann (2012)

iPhone-spelet specialiserat på mobilspel baserade på Malmö rånarna Sneak vann. Det är ett slags rytmiskt pusselspel inte olikt klassiska Playstation. Paraba är en rappare. Som du minns. Dessa kritiker berömmer dem för deras subtila, smarta och ibland fantastiska design – på ett positivt sätt – i speldesign. Besök den här artikeln för att bekräfta informationen.

Battlefield 2 (2005)

Battlefield Den här serien är ett av de mest framgångsrika svenska spelen genom tiderna: i nästan två decennier har DICE gett fler färgglada spel till en av de mest populära FPS-serierna i världen. Tack vare DICEs egenutvecklade spelmotor är Battlefield 2 på gång. Till skillnad från sina föregångare i spelserien säljer den för närvarande som smör. Den fick mycket bra recensioner, speciellt för multiplayer-segmentet som blivit synonymt med svenska Call of Duty - The Challenger.

Crusaders 3 (2020)

Ett strategi-RPG utspelat på medeltiden av de svenska strategimästarna Paradox, som den europeiska serien bland annat bygger på. I väntan på släppet av den nya Age of Empires, ja, det kommer det verkligen att bli, aka Crusader Kings III. Ett av de bästa strategispelen du kan spela just nu. Det nominerades vid The Game Awards 2020 som ett av årets bästa strategispel och är erkänt av många recensenter som ett av årets bästa spel i alla kategorier.

SteamWorld: Heist Ultimate Edition (2017)

Göteborgsstudion Image & Forms 2D turbaserad strategiskjutare SteamWorld theft Den har släppts i många format, men det var Nintendo Switch-versionen av Ultimate Edition som fick de bästa recensionerna totalt sett. Anses vara ett av de bästa indiespelen 2017.

How are copper pipes used in plumbing

Copper is used in many different ways, but the most common is in the 6mm Copper Pipe and other pipes, like the ones you can see from Watkins & Powisused in plumbing. It is an excellent metal to work with as it can be shaped easily, and it is a good conductor of both heat and electricity. This is why it is used in electrical wires, computer parts and in plumbing pipes and systems. Read More


66e81e115e3bff96d40213116ba40f03